fbpx
Select Page
Nu är det din tur

Mitt nya jag

Vi söker nu deltagare till vårt nya koncept! “Mitt nya Jag” är kul och effektiv träning med en personlig tränare och är utformat för att ge dig resultat.

KOM I GÅNG PÅ ÅTTA VECKOR OCH SÄG HEJ TILL DITT NYA JAG

Har du funderat på att du skulle vilja komma igång med din träning, men att du inte riktigt vet hur? Då ska du hänga på vår nya koncept “Mitt Nya Jag”.

Du tränar tillsammans med andra deltagare i en liten grupp och träningen vägleds av våra duktiga coacher som hjälper dig på bästa sätt utifrån dina förutsättningar. Det är korta effektiva pass och vi lovar att det bli mycket pepp, skratt och energi!

DÄRFÖR SKA DU TESTA VÅRT KONCEPT:

1 pass i grupp med personlig tränare varje vecka

Du får en coach som hjälper dig med din träning

Tips på bra övningar för egen träning

Rolig och varierad träning

Gå ner dina “extrakilon”

Du kommer må bättre

mitt nya jag

Ansök om din plats
redan idag!

Kul att du vill ta första steget till att komma igång! Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kontakar vi dig inom kort med mer information. Du förbinder dig inte till någonting genom att anmäla ditt intresse.

Kontakt:
info@traningsklubben.se

Eller besök oss på:
Träningsvägen 10
Nacka Strand