fbpx
Select Page
Kom igång på 6 veckor med

Mitt nya Jag

Vi söker nu deltagare till vårt 6-veckorsprogram “Mitt nya Jag”. Det här är programmet för dig som inte tränar idag, men som vill få hjälp att komma igång med regelbunden träning 1-2 gånger i veckan.

 

VECKOR

Kom i gång på sex veckor och säg “hej” till ditt nya jag

Har du funderat på att det är dags för dig att “komma igång”, men att du inte riktigt vet hur? Med MITT NYA JAG får du ett träningsprogram som ger dig en bra start. Du kombinerar raska prommenader med övningar som funkar lika bra oavsett om du väljer att träna utomhus, på gymmet eller om du väljer att träna hemma.

Vi har egentligen bara som krav för dig som vill ansöka till vårt program att du inte redan tränar regelbundet, att du bor på orten och att du har en ambition att komma igång med din träning efter dessa 6 veckor.

DET HÄR FÅR DU

Träningsprogram för dina 6 första veckor

Övningar som passar både utomhus, på gymmet och hemma

Tips på bra mat och sund kost

Medlemskap på TräningsCentret under hela perioden

VECKOR

Ansök om din plats
redan idag!

Kul att du vill ta första steget till att komma igång! Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kontakar vi dig inom kort med mer information. Du förbinder dig inte till någonting genom att anmäla ditt intresse.

Mer information:
www.traningscentret.se

Besök oss gärna på:
Kånnavägen 1
Ljungby