fbpx
Select Page

MITT NYA JAG

Nu söker vi dig som vill komma igång med träningen! I det här unika träningsprogrammet tränar du i liten grupp tillsammans med en coach. Vi startar v.5 och tränar tillsammans mot dina mål under 12 veckor. Träningen passar alla som vill komma igång med sin träning och en aktiv livsstil.

Du får: 

  • Träningsprogram under 3 månader
  • 2 pass med PT varje vecka
  • Medlemskap Exclusive hela perioden

Jag har ju egentligen alltid vetat vad jag ska göra, men det är så himla svårt att få till det själv. Det här är första gången jag sett så tydliga och snabba resultat. Bra mat-prat, nyttiga övningar och härlig pepp från teamet. Dessutom har det varit roligt också.

Lotta

Anmäl dig

Vill du veta mer? Fyll i namn, e-post och telefonnummer så kontaktar vi dig inom kort.

Mer information:
www.malarotraningsverk.se

Besök oss gärna på:
Bryggavägen 133 A
Ekerö